home

wie is

links

contact

info

review

zoek

engels

Open Atelierdagen met de link naar een unieke ‘De Parken-wandeling’.


‘Een Gorter kleurt je dag!’ © is de slogan van Annemarie Gorter, die altijd graag meedoet met de Open Ateliers Apeldoorn. Echter – omdat die nog even uitblijven – houdt ze deze lente een solo-expositie.  Op de expositie kunt u een link ontvangen naar een prachtige ‘De Parken-wandeling’.


wanneer

Op zaterdag en zondag 14 en 15 Mei houdt Annemarie Open Atelier op Kastanjelaan 23 te Apeldoorn van 11.00-17.00. 

Er zullen ruim vijftig werken worden geëxposeerd. 

Ieder jaar opnieuw is het de moeite waard om te komen; er hangt namelijk altijd nieuw en ander werk dan het jaar ervoor. 


wat

‍ Annemarie Gorter schildert o.a. met olie-, acryl- en met aquarelverf, soms maakt zij grafiek en zij werkt op de i-Pad. 

Zij schildert: landschappen, dieren, portretten, mensen, engelen en abstracten. Kijk ook op www.annemariegorter.com  

Kenmerkend voor Annemarie’s werk is: licht en kleur, vandaar: 

‘Een Gorter kleurt je dag!’ ©

Dus: welkom! 

Uw bezoek geeft niet alleen kleur aan úw dag, maar ook aan die van de kunstenaar! 


wensen

De Open Atelierdagen zijn de beste gelegenheid om het werk te ervaren. Bijna alle werken staan op deze website. Heeft u een werk gezien,  dat u graag geëxposeerd ziet? Stuur dan even een berichtje!


kijken, huren, kopen, reproductie

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De schilderijen zijn ook te koop. Een schilderij aan de muur moet mogelijk zijn voor iedereen. Daarom zijn bij ‘Annemarie Gorter | Schilderijen | olieverf, grafiek, aquarel’ ook huurkoop of een reproductie mogelijk. 


verhinderd

U had graag willen komen, maar u bent verhinderd? Stuur een e-mail; dan blijft u op de hoogte van exposities en acties. (max. 6 e-mails p. j.)


‘De Parken-wandeling’ 

Om het geheel nog wat feestelijker te maken heeft Annemarie Gorter speciaal voor u een ‘De Parken-wandeling’ (door de vier parken in het centrum van Apeldoorn) uitgestippeld, die een en ander vertelt over: het ontstaan, de bewoners en de architectuur van deze wijk. 

U kunt in Annemaries atelier een link naar de interactieve route (op uw smartphone) krijgen. De route is 4,1 km lang, maar deze kan ook heel goed worden ingekort of in delen worden gelopen. 

NB. De kaart wordt pas interactief bij het verkrijgen van de link 

E

F

D

C

G

B

A

A

Een Gorter kleurt je dag!

info@annemariegorter.nl |  055  576 76 27 

Kastanjelaan 23  |  7316 BM Apeldoorn      AMG | © | 2022

Aan informatie op deze site kunnen geen rechten worden verleend. 

Niets van deze site mag worden gebruikt, verveelvoudigd of gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwerper.