home

wie is

links

contact

info

review

zoek

engels

materialen 

Om de website zo overzichtelijk mogelijk te houden, zijn de materialen onderverdeeld in drie categorieën:

  • olieverf / acrylverf; een kwast, verf en een doek spelen hier de hoofdrol
  • grafiek / iPad; bij beide technieken is er altijd een stuk (digitale) techniek dat tussen de kunstenaar en het eindproduct in staat. 
  • aquarel / gemengde techniek aquarel is een waterverftechniek. Bij gemengde techniek wordt een scala van verschillende materialen gebruikt.


(huur)koop

Over iedere € 100,– betaalt u € 2,– ‘huur’ per maand. Daarvan spaart u € 1,–, waardoor het schilderij steeds iets meer van uzelf wordt. Dus als u een schilderij van € 800,– in (huur)koop neemt, betaalt u € 16,– per maand, waarvan u € 8,– spaart voor de aankoop van het schilderij. U kunt het spaargeld niet in contanten uitgekeerd krijgen. U kunt ook een hoger afbetalingsbedrag overeenkomen, of tussentijds aflossen. Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer niet aan de betalingsovereenkomst wordt voldaan, moet het schilderij worden teruggebracht. De spaartegoeden kunnen ook dan niet worden verzilverd.


afdrukken

Alle schilderijen kunnen op verschillende formaten worden afgedrukt. Klik op de link voor informatie over de formaten en kosten.


passe partout e/o lijst voor u geregeld 

Levering en verzending mét passe partout en/of lijst is een optie. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.


lijstenmaker

Het werk in laten lijsten bij een lijstenmakerij is het mooist. Dat is maatwerk en er is allerlei keus in lijsten. Dat maakt het schilderij echt af, maar maatwerk is vanzelfsprekend prijzig. Annemarie Gorter kan dat in overleg voor u regelen. Houd er wel rekening mee dat er (zoals bijvoorbeeld in de Coronatijd 2020) soms wel een wachttijd van twee maanden is voor het schilderij ingelijst kan worden.


Ingepakt voor vervoer: Originele aquarel met passe partout en lijst van de lijstenmakerij


standaardlijst

Een standaardlijst is een minder prijzige optie. Een standaardlijst is meestal een baklijst. Het nadeel is dat er veel minder te kiezen valt, maar het is een prima oplossing. Dit kan ook worden geregeld door Annemarie Gorter, maar ook hier moet u wel tenminste met een leveringstijd van twee weken rekening houden.


Afdruk van de aquarel zonder passe partout in een standaardlijst


kort lenen

Wanneer u bijvoorbeeld voor een feest, een beurs of een Open Huis schilderijen wilt lenen, dan kan dat. €100,– halen & brengen in Apeldoorn en €10,– per schilderij per dag.

Plaatsen buiten Apeldoorn? Vraag om een prijsopgave!


langer lenen

Wanneer u een schilderij voor een langere periode nodig heeft, bijvoorbeeld voor de verkoop van uw huis wanneer u er niet meer in woont, dan kunnen wij een andere prijs overeenkomen. Vraag een offerte!

Een Gorter kleurt je dag!

info@annemariegorter.nl |  055  576 76 27 

Kastanjelaan 23  |  7316 BM Apeldoorn      AMG | © | 2023      cookiestatement

Aan informatie op deze site kunnen geen rechten worden verleend. 

Niets van deze site mag worden gebruikt, verveelvoudigd of gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwerper.